Corona Direct Verzekeringen is een populaire Belgische verzekeraar die er om bekend staat haar verzekeringen aan te bieden tegen een uiterst interessant prijskaartje. Wanneer we naar het aanbod van Corona Direct kijken stellen we ook vast dat dit zeer uitgebreid is. Niet alleen beschik je bij deze verzekeraar over de mogelijkheid om verschillende woning gerelateerde verzekeringen af te sluiten, daarnaast kan je er ook nog eens terecht voor een uitvaartverzekering, een verzekering voor je auto en zelfs je huisdier laten verzekeren is zonder probleem mogelijk.

BEKIJK BIJ Corona direct

Vooral de autoverzekering van Corona Direct Direct heeft de voorbije jaren aanzienlijk aan populariteit gewonnen. Deze verzekering biedt u namelijk de mogelijkheid om u te laten verzekeren aan de hand van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt en dat levert doorgaans een mooie besparing op. In ieder geval, bent u op zoek naar een nieuwe verzekeraar om één of meerdere verzekeringen bij af te sluiten? Aarzel dan niet langer en ontdek snel de mogelijkheden die Corona Direct Verzekeringen voor u in petto heeft!

Corona Direct Kilometerverzekering

De Corona Direct Kilometerverzekering is een uitstekende verzekering voor iedereen die zijn of haar auto op passende wijze wenst te laten verzekeren. Er zijn voor wat deze verzekering betreft drie verschillende formules mogelijk en daarnaast betaalt u nooit meer voor kilometers die u niet heeft gereden. De Corona Direct Kilometerverzekering biedt u in ieder geval de mogelijkheid om tot zomaar even 50 procent te besparen op de normale kostprijs van uw autoverzekering, mooi meegenomen toch? Dat is uiteraard nog lang niet alles, want Corona Direct biedt haar verzekeringnemers ook standaard de mogelijkheid om hun autoverzekering per maandelijkse of per jaarlijkse premie te betalen. Op deze manier betaalt u de premies op uw eigen tempo en zonder dat u, uw financiële situatie in het gedrang brengt.

Corona Direct Woningverzekering

Een tweede uitermate interessante verzekering die we terugvinden in het aanbod van Corona Direct is de zogenaamde Woningverzekering. Deze verzekering biedt u een veel betere bescherming dan wanneer u uitsluitend over een gewone brandverzekering zou beschikken en dat is altijd mooi meegenomen. Daarnaast kunnen eigenaars van zonnepanelen eveneens op beide oren slapen, want ook deze installatie is steeds ingedekt in de kostprijs van de verzekering net als stormschade. Ook voor de Corona Direct Woningverzekering geldt dat deze een uitermate zacht prijskaartje hanteert. Door het afsluiten van deze verzekering is uw woning dan ook niet alleen veel beter beschermd dan bij een traditionele brandverzekering, daarnaast hoeft u zich ook over de kostprijs van de verzekering geen zorgen te maken.

Corona Direct Uitvaartverzekering

Steeds vaker kiezen mensen er voor om een uitvaartverzekering af te sluiten. Het afsluiten van zo’n uitvaartverzekering brengt heel wat gevoelens met zich mee en dus zult u het graag zo snel mogelijk achter de rug hebben. Uiteraard zult u er tegelijkertijd wel zeker van willen zijn dat u beschikt over een goede uitvaartverzekering met een degelijke opvolging. Wel, ook daarvoor bent u bij Corona Direct Verzekeringen aan het juiste adres. De verzekeraar zorgt er voor dat u niet alleen gebruik kunt maken van verschillende “spaarplannen”, daarnaast bent u levenslang verzekerd en heeft u voor het onderschrijven van de verzekering geen doktersattest nodig. Ook mensen die bijvoorbeeld te maken hebben met een chronische aandoening kunnen er dan ook zonder probleem voor kiezen om de uitvaartverzekering van Corona Direct af te sluiten.

Corona Direct Hondenverzekering

Heeft u een hond en wilt u graag ook uw favoriete huisdier laten verzekeren? Ook dat is mogelijk bij Corona Direct Verzekeringen! Door gebruik te maken van de mogelijkheden van de Corona Direct Hondenverzekering zorgt u er namelijk voor dat de dierenartskosten tot 3500 euro worden terugbetaald. Daarnaast is de verzekering geldig bij alle dierenartsen waardoor u niet verplicht bent om een beroep te doen op de dierenarts van de verzekeraar zelf en ontvangt u een gratis hondenpenning bij aanvraag van de premie. Tot slot bent u reeds verzekerd vanaf een bedrag van slechts 10 euro per maand waardoor ook de Corona Direct Hondenverzekering geen grote impact zal hebben op uw financiële mogelijkheden. Verzeker dus niet langer alleen uzelf, maar ook uw beste vriend door te kiezen voor de verzekeringen die worden aangeboden door Corona Direct!

Conclusie

Corona Direct Verzekeringen is een uitermate veelzijdige verzekeraar die haar potentiële verzekeringnemers voorziet van een ruim aanbod aan mogelijkheden. Niet alleen kunt u bij deze verzekeraar terecht voor een autoverzekering, een woningverzekering en een verzekering voor uw uitvaart of uw hond, daarnaast kunt u er bijvoorbeeld ook probleemloos een kwalitatieve hospitalisatieverzekering bij afsluiten. Voor welke van deze verzekeringen u ook kiest, bij Corona Direct kunt u er steeds zeker van zijn dat u beschikt over een goede verzekering met degelijke dekkingen en dat ook nog eens tegen een zeer interessante verzekeringspremie!