Over Ons

Verzekeringadvies.be is niet aansprakelijk voor foutieve informatie. Wij kunnen niet garanderen dat de inhoud van deze website 100% correct is. Enkel de prijzen en voorwaarden die je op de website van de verzekeraar vindt zijn van toepassing. Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met deze voorwaarden.

Verzekeringadvies.be is geen online shop is zelf geen verzekeraaren en wij verkopen zelf geen producten. Wij sturen bezoekers door naar andere websites waar je online kan bestellen waar wij mogelijks een commissie voor ontvangen. Neem bij vragen met betrekking tot producten en bestellingen contact op met betreffende verzekeraar.

Verzekeringadvies.be werkt samen met andere websites hieronder vind je links naar partners, de overheid en andere sites over verzekeringen.

Verzekeringadvies.be maakt gebruik van cookies en het is mogelijk dat onze adverteerders dit ook doen. Indien je niet wil dat er cookies op je computer komen te staan, schakel deze dan uit.

Verzekeringadvies.be respecteert de privacy van zijn gebruikers en verzamelt enkel anonieme gebruikersgegevens om het surfgedrag van bezoekers te analyseren en de website te verbeteren en te optimaliseren. Bekijk hier ons privacybeleid.

Je kan ons contacteren via Info@Verzekeringadvies.be