Steeds meer mensen die op zoek zijn naar een nieuwe autoverzekering kiezen er voor om gebruik te maken van de Yuzzu verzekering. De Yuzzu verzekering, vroeger ook wel Touring genaamd, is een uiterst interessante autoverzekering omdat ze niet alleen over alle nodige dekkingen beschikt, daarnaast is ze in vergelijking met verschillende andere autoverzekeringen vaak ook nog eens een behoorlijk stuk goedkoper. Dat is echter nog niet alles, want daar waar autoverzekeringen van andere verzekeraars vaak slechts interessant worden wanneer u enorme aantallen kilometers rijdt is dat bij de Yuzzu verzekering niet het geval. Sterker nog, indien u bijzonder weinig kilometers rijdt kunt u nog eens rekenen op een extra interessant voordeel. Bent u met andere woorden op zoek naar een interessante autoverzekering en wilt u geen rekening moeten houden met een hoge verzekeringspremie? In dat geval is de Yuzzu (Touring) verzekering voor u ongetwijfeld een uitstekende keuze!

BEKIJK BIJ yuzzu

Wat bij een ongeval?

Wanneer er een ongeval plaatsvindt dient u bij de meeste verzekeraars rekening te houden met een hogere bonus-malus. Dat heeft vaak een directe invloed op de algemene kostprijs van uw verzekering waardoor u door één onoplettendheid misschien meteen veel meer moet gaan betalen. Dat is bij Yuzzu (Touring) niet het geval. Door te kiezen voor een Yuzzu (Touring) verzekering kiest u dan ook steeds voor een bonus-malus van 0, zelfs wanneer u op een zeker ogenblik een ongeval heeft gehad. Daarnaast beschikt u ook nog eens standaard over een zogenaamde mobiliteitsgarantie na een ongeval. Het mag dan ook duidelijk zijn, alleen al met deze informatie wordt duidelijk hoe kwalitatief de Yuzzu (Touring) verzekering echt is!

Maandelijkse verzekeringspremie

Steeds meer mensen kiezen er voor om de premie van hun verzekeringen niet in één keer per jaar, maar wel maandelijks te betalen. Op deze manier kan men de kostprijs van de verzekering spreiden waardoor men over een beetje extra financiële ademruimte beschikt. Dat is bij geen enkele verzekeraar een probleem, alleen wordt voor het betalen van een maandelijkse premie vaak een hogere kostprijs aangerekend dan wanneer u gewoon één keer per jaar betaalt. Dat is bij Yuzzu niet zo. Indien u kiest voor een Yuzzu verzekering kunt u dan ook probleemloos gebruikmaken van een maandelijkse premie en dat zonder dat u ook maar één euro extra zult betalen.

Korting bij weinig kilometers

Autobestuurders die slechts weinig kilometers per jaar afleggen kunnen doorgaans niet op veel voordeel rekenen bij de meeste verzekeraars. Yuzzu Verzekeringen wil daar verandering in brengen en biedt bestuurders die slechts weinig kilometers per jaar rijden een mooie korting aan die zomaar kan oplopen tot maar liefst 25 procent. Ook wanneer u niet veel kilometers rijdt bent u dus ongetwijfeld bij Yuzzu aan het juiste adres!

Conclusie

Het is tegenwoordig vanwege het grote aanbod aan autoverzekeringen niet meer zo eenvoudig om de beste er tussenuit te kunnen halen. Wanneer we de voorwaarden van de Yuzzu verzekering bekijken en deze vergelijken met de voorwaarden van de meeste andere autoverzekeringen, dan kunnen we echter niet anders dan concluderen dat het hier gaat om één van de beste autoverzekeringen op vlak van prijs-/kwaliteitsverhouding op de markt. Wie nog op zoek is naar een andere autoverzekering waarbij men gegarandeerd een bonus-malus van 0 krijgt alsook kan rekenen op een interessante korting bij weinig kilometers en daarenboven over de mogelijkheid beschikt om gebruik te maken van een maandelijkse in plaats van een jaarlijkse verzekeringspremie zal ongetwijfeld uiterst tevreden zijn over deze verzekering. Aarzel dan ook niet langer en ontdek snel waarom de Yuzzu verzekering ook voor u beslist interessant kan zijn!